$
שוקי חו"ל

יום שלישי רצוף של ירידות שערים באירופה; דאקס מאבד 0.8%

גם באירופה ממתינים לנתוני המשרות שיתפרסמו בארה"ב. מדד קאק בפריז משיל 1%

שהם לוי 11:0405.02.10

המניות באירופה רושמות ירידות זה היום השלישי ברציפות ומביאות את מדד Stoxx 600 האירופאי לרשום שבוע רביעי ברציפות של ירידות שערים. המשקיעים ברחבי העולם מצפים בכיליון עיניים לנתון המשרות בכלכלה האמריקאית שיתפרסם בשעה 15:30 שעון ישראל.

 

מדד פוטסי בלונדון מאבד היום

למעלה מ-1% ובסך הכל הספיק לסגת ב-7.9% משיא של שנה שקבע ב-19 בינואר. מדד דאקס משיל 0.75%, מדד קאק בצרפת מאבד 1%.

 

אתמול צנחו המניות באירופה, ובארה"ב ירד מדד S&P 500 בשיעור החד מאז חודש אפרילף על רקע החששות כי יוון, ספרד ופורטוגל לא יצליחו להתמודד עם גירעונות הענק שצברו בעקבות המשבר הפיננסי. בנוסף, עלייה מפתיע בתביעות הראשוניות לדמי אבטלה העלתה את החששות כי שוק העבודה האמריקאי יתקשה להתאושש.

 

על פי ההערכות הכלכלה האמריקאית הוסיפה משרות בחודש ינואר, בפעם השנייה בשלושה חודשים, כך עולה מהתחזית החציונית של הקונסנזוס בבלומברג.

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x