$
שוקי חו"ל

בורסות אסיה ננעלו במגמה מעורבת: ניקיי מחק את העליות ואיבד 0.2%

הבורסה בשנחאי הוסיפה 0.2% אחרי ירידה של 1.9% שהכניסה אותה רשמית לשוק דובי. מדד האנג סנג איבד 0.6% ומדד קוספי בדרום קוריאה השיל 0.4%

שהם לוי 11:3312.05.10

הבורסות באסיה ננעלו במגמה מעורבת כשיצרניות הרכב והזהב בלטו בעליות שערים אחרי שטויוטה מוטור ו-Newcrest Mining העניקו תחזיות שהיו גבוהות מציפיות השוק עם פרסום דו"חותיהן הכספיים.

 

הבורסה בשנחאי הוסיפה 0.2% בהמשך לירידה של 1.9% שהכניסה אותו רשמית לשוק דובי.

מדד האנג סנג איבד 0.6% ומדד קוספי בדרום קוריאה איבד 0.4%. מדד S&P/ASX באוסטרליה התחזק ב-0.6%.

 

מדד MSCI אסיה פסיפיק ננעל ללא שינוי. החוזים העתידיים על מדד S&P 500 יורדים ב-0.2% והיורו מאבד גובה למול 10 מתוך 16 המטבעות העיקריים. החוזה העתידי על הזהב למסירה מיידית יורד ב-0.4% לרמה של 1,227 דולר לאונקיה אחרי שכבש שיא של כל הזמנים אמש - 1234.5 דולר לאונקיה.

 

טויוטה, יצרנית הרכבים הגדולים בעולם העריכה היום כי הרווח הנקי השנה יעלה ב-48% על רקע ההתאוששות במכירות בארה"ב. אמש ננעל המסחר בוול סטריט  בירידות שערים אחרי שנגיד הפדרל ריזרב, בן ברננקי אמר לסנאטורים בארה"ב כי חבילת סיוע של כטריליון דולר לא תרפא את כל הבעיות של משבר החובות באירופה.

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x