סרוויז'ן חתמה על הסכם ייצור עם ריץ' וונדר בתמורה ל-2 מיליון דולר
במסגרת ההסכם תייצר ריץ' עבור חברת מערכות האבטחה הדיגיטליות בניהולו של גדעון טחן את כל מוצרי החברה הנמכרים בסין ובאזורים נוספים
במסגרת ההסכם תייצר ריץ' עבור סרוויז'ן בניהולו של גדעון טחן את כל מוצרי החברה הנמכרים בסין ובאזורים נוספים. ריץ' תשלם לסרוויז'ן 600 אלף דולר במזומן והיתרה במוצרים שווי ערך ל-1.4 מיליון דולר.
עוד עולה מההסכם כי ריץ' וונדר תשלם לסרוויז'ן דמי רישיון של עד 100 דולר לכל יחידה שתיוצר מעבר ל-12 אלף היחידות הראשונות.
בתוך כך, הודיעה סרוויז'ן כי חתמה באמצעות חברת הבת, סרוויז'ן בע"מ, על הסכם במסגרתו תשקיע בחברת SIVI טכנולוגיות. במסגרת ההסכם, תשקיע סרוויז'ן
טחן אמר היום במקביל לפרסום הודעת החברה:"הסכם זה מציין אבן דרך משמעותית עבור מערך הייצור של סרוויז'ן ויכולות ההפצה בסין. במהלך החודשים האחרונים בחנו את האפשרות להעביר חלק מהייצור שלנו לסין כדי ליהנות מעלויות הייצור הנמוכות בהשוואה לישראל . אנו מאמינים כי השילוב של תזרים ההכנסות, דמי הרישיון וההכרה בהכנסות ההפצה תוביל להגדלת הכנסות מסין בשנים הקרובות".



