ארה"ב: ירידה במספר התביעות הראשונות לדמי אבטלה
מדובר בירידה של 23 אלף ל-452 אלף תביעות ראשונות לדמי אבטלה. מספרם המצרפי של מקבלי דמי אבטלה מלאים ירד אף הוא ועומד על 4.44 מיליון איש, ירידה קלה של 9,000 איש תוך שבוע
מספר התביעות הראשונות לדמי אבטלה ירד בשבוע אחרון ב-23 אלף והסתכם ב-452 אלף בלבד, כך הודיע היום (ה') משרד העבודה האמריקאי. מדובר בירידה צפויה אם כי אנליסטים העריכו כי תהיה גדולה מעט יותר ומספר הפונים לקבלת דמי אבטלה יסתכם ב-455 אלף בלבד.
ממוצע תביעות ראשונות
מספרם המצרפי של מקבלי דמי אבטלה מלאים גם ירד ועומד על 4.44 מיליון איש, ירידה קלה של 9,000 איש תוך שבוע.
הממוצע של ארבעת השבועות האחרונים ירד ב-23 אלף והסתכם ב-4.48 מיליון מקבלי דמי אבטלה מלאים - הנתון הנמוך ביותר מאז דצמבר 2008. קצבאות אבטלה מוקטנות וסיוע של משרד העבודה מקבלים נכון להיום 8.9 מיליון אמריקאים.



